kaja

Tuesday, February 28, 2006

Baby'n til Ingrid!



Ingrid ble mamma søndag kveld. Turid, Geir og jeg var innom med bamse og kort, og møtte en nydelig, 2 dager gammel jente. Bitteliten, men helt perfekt!

Thursday, February 16, 2006

Kaja hjelper politiet


Oboj! Nå har det akkurat vært tre politimenn inne hos meg! De kom inn, slukket lysene og spionerte etter en kar gjennom stuegardinen. Kjempespennende! De hadde skuddsikker vest og gevær og alt! Sikkert en øvelse eller noe, men gøy likevel. Men så sa noen på høytaleren at han ikke var der, så da takket de for seg og forsvant.

Monday, February 13, 2006

Volda i fint vær!


Mitt vakre panorama-landskapsbilde til foto for media! Syns jeg klarte å sette det sammen greit, etter å ha strevet litt i photoshop!

Sunday, February 12, 2006




Duplex-konserten! Med Hurra Torpedo, Aslagitar og Bare Egil-band.


Paperboys!
Vi var først på konsert, og så på nachspiel på Geila med gutta.


Hylende fans på Lifewest-konserten, med sine tre hitsingler på studentbandkvelden

Veka


Her er Ravi på lørdagen! Litt sliten...
Moro! Vi har vært på premierefest på fredag, Ravi på lørdag, paperboys på mandag, Hurra Torpedo på tirsdag, studentband på torsdag og surferosa igår. Veldig morsomt! Samtidig har Janne, Turid, Ann og meg sminket på revyen. En bra veke!!

Monday, February 06, 2006

Om bloggen

Jeg har bare såvidt lært meg dette, vet ennå ikke helt hva bloggen skal inneholde. Det blir vel som alle andre; litt om meg og hva jeg driver med.
Akkurat nå er det revy og veka her i Volda. På lørdag var det Ravi-konsert og i dag er det revy der Turid, Janne og jeg + en venn av Janne, Ann, sminker og står bak scenen og hjelper til med kostymeskift. Så er det paperboys-konsert, tipper det blir gøy!