kaja

Saturday, April 22, 2006

Festivalmoro
















Klipping og liming av bokstaver på BK og stor plakat på Rokken! Hvis noen mener de ikke har sett noe til festivalen er det ikke vår feil! Forresten har vi fått Guri Solberg til å komme, så jeg er veldig stolt...

Hjemme i påsken


















Vi var på vorspiel hos Silje siste lørdag i påsken. Kjempekos å være sammen jentene igjen! Så dro vi ut på onkel Donald, der vi også møtte Jan Tore og vennene hans.
Mamma og jeg på påskeferie på Lognvik! Det ble sjokolade og appelsin, langrenn, kryssord og påskenøtter på tv'en. Skikkelig påske, med andre ord!

Thursday, April 06, 2006

Sliten nå...




Har holdt på med programbladet til dokfilm veeldig lenge nå. Igår satt jeg 14 timer, til kl 7.00. På tirsdag satt jeg bare 12, men på mandag satt jeg 14. Og lørdag og søndag holdt vi på, etter jeg var ferdig på jobb. Pernille, Reiel og Ellinor har nok sittet lenger. Men nå er det levert, og det blir som det blir. Satser på at det blir bra!
Så nå har jeg litt under 23 timer på å skrive eksamensoppgave som jeg ikke har begynt på. Men ikke helt så mye, først er det jobb og møte i rådhuset... Sukk, noen som gleder seg til påske???

Ellers har det selvfølgelig vært koselig her i Volda også! Ingrid var innom med lille baby Runa. Så søt=) Vi har vært ute både fredag og lørdag, moro! Var på konsert på søndag, kirkekonsert av alle ting, fint det også.