kaja

Thursday, August 31, 2006

Geir i NM


Geir vant overlegent i kvalifiseringen til NM i Stein, Saks og Papir i Volda. Nå får han av NSSPF eller hva det heter og panteordningen en reise til Oslo for å være med i NM. Sterke prestasjoner av Geir, et samlet lokale på Rokken fulgte spent med i finalen der Geir vant over motstanderen. Hvis noen er i Oslo 23. september må dere heie på Geir! Da kan han komme til VM i Canada (Og ja, det finnes faktisk VM i SSP)!!
Se forøvrig Geirs blogg for spennende detaljer, eller Drammens tidende for interessant intervju.

Wednesday, August 30, 2006

geir i nm

Thursday, August 24, 2006

Fadderuke






Det har vært moro, hva kan jeg si... Mye drikking og festing og masse koselige fadderbarn og nye folk!! Og veldig koselig å se gamle Volda-venner igjen=)

Tuesday, August 22, 2006

De gifter seg!

Min søte venn Annette og kjærsten siden russetiden, Andreas, er forlovet! Og jeg er forlover!!! Sammen Lupi skal jeg lage verdens gøyeste utdrikningslag og verdens beste bryllupstale, vi skal finne verdens fineste kjole og det blir verdens beste bryllup! Gratulerer masse til paret, gleder meg til å komme innom og se den fine leiligheten deres før jeg drar til Kenya!

Sommerferien over...





Da var ferien ferdig! Siste dagen feiret jeg bursdag hos Erik sammen med Ragnhild. Veldig koselig!
Etter det var det vorspiel hos Kris med gutta og Olsvik, før vi dro videre for å besøke Marri som skal være i Taiwan ett år! Hvis du leser dette håper jeg du koozzer deg mazze, Woddyen min=)

Wednesday, August 02, 2006

Mer bilder





Vi har vel tatt rundt 600 bilder på denne turen, så da vil jeg vise mer!! For det var ikkebare krigsmuseer og triste syn, det var også fine båtturer og shopping=)

ferien min



Har ganske nettopp kommet hjem fra litt over 2 uker i Thailand, Vietnam og Kambodsja. Veldig spennende og annerledes, kanskje spesielt Kambodsja... Selvfølgelig masse flotte templer, bl.a. Angkor Wat. Vi så Pol Pot-museet og besøkte en Killing Field, der masse mennesker ble drept i 1970-årene. Men det som gjorde størst inntrykk var alle menneskene som bodde der. 80% lever under fattigdomsgrensen, og alle tigget. Jeg delte ut tyggis, godteri og nesten tomme vannflasker, og da ble de fornøyde. Grusomt å se så masse mineofre uten armer og ben, forbrente ansikter mm, gatebarn ned til 7 år som sov på fortauet og tynne mødre som gikk med barn på armen og viste frem babyens tomme melkeflaske. I hvert fall, jeg har altså bestemt meg for å hjelpe folk når jeg blir stor, og planen er nå å bli informasjonsrådgiver i Leger uten Grenser når jeg blir stor!